Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Škole dezinfikovane, nastava počinje u ponedjeljak, 23. novembra

U gradskim osnovnim školama u Gradišci izvršena je dezinfekcija prostorija  koje su korištene kao biračka mjesta 15. novembra i sve je spremno za početak redovne nastave u ponedjeljak, 23. novembra.

Predsjednica Aktiva direktora osnovnih škola sa područja Gradiške i direktor Osnovne škole “Danilo Borković“, Nada Gustovarac  rekla je da je sve spremno za povratak učenika u učionice.

“Škole su dezinfikovane u ponedjeljak ali pošto je ranije isplanirana onlajn nastava učenici se nisu vratili u klupe. Početak redovne nastave je u ponedjeljak prema ranije utvrđenom rasporedu grupa i smjena” rekla je Gustovarac.

Direktori Gimnazije Gradiška, Snježana Kočić i Srednje stručne i tehničke škole, Darko Golić rekli su da su predstavnici Republičke civilne zaštite izvršili dezinfekciju  ovih škola.

Oni su istakli da su škole dezinfikovane u ponedjeljak  nakon čega je izvršeno čišćenje svih prostorija čime su učenicima i nastavnicima obezbjeđeni sigurni uslovi za povratak i boravak u školi.

Prekid nastave u osnovnim i srednjim školama, čije su prostorije korištene tokom izbornog procesa, trajao je od 16. novembra do danas, prema odluci Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Share With: