Сервисне информације за 28. март

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часa jaвни ред и мир нарушен је у једном случају. Почињено је 5 кривичних дијела. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка су имали једну пожарну интервенцију у ул. Иве Андрића у 18,10 часова..

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 23 пацијента.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођене су двије дјевојчице и један дјечак.

Испорука воде за данас је уредна. Из КП „Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике, који су прикључени на градску водоводну мрежу у насељу код Хиподрома,  да ће у сриједу, 29. марта од 8 до 13 часова доћи до застоја у испоруци воде. До застоја ће доћи због санације квара на водоводној мрежи.

Из „Еко топлана“ Градишка  апелују на потрошаче да доспјела дуговања измире у што скоријем року, а свим редовним платишама се захваљују на уредно измиреним обавезама.

Испорука електричне енергије је уредна.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће данас доћи до краћих застоја у испоруци електричне енергије на следећим  ДВ: ДВ 20 КВ Хисета Школа, Требовљани и ДВ 10 КВ ЦИГЛАНА и трафостаницама: Агрозона 1, Горња Јурковица, Доња Јурковица, Романовци Лужани 2, Тржница, Шашкиновци, Трновац, Мичије, Јабланица Лукићи, Доњи Подградци 2 Мирковићи, Совјак 2, Ћирићи 1 и Гашница Азапи 2.

Share With: