Несметано одвијање саобраћаја

На већини путева у РС саобраћај се одвија несметано, а коловози су мјестимично влажни. Возачима се скреће пажња на учестале ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина. На подручју Херцеговине, упозорава се на јаке ударе вјетра.  На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Возачима се савјетује максимално опрезну вожњу, уз напомену да је посједовање зимске опреме законски обавезно до 01.04. о.г.

На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта саобраћај се одвија успорено.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка-Нова Топола-Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На  граничним прелазима у путничком саобраћају нема дужих задржавања.

Share With: