Servisne informacije za srijedu 19. jun

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla  24 časa bilo je mirno, nije bilo krivičnih djela, javni red i mir nije narušavan, saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su noćas u 2 časa i 16 minuta požarnu intervenciju u Ulici kralja Milutina, u krugu komunalnog preduzeća Gradska čistoća, gdje se zapalilo vozilo. Požar je uspješno ugašen.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 43 pacijenta. Dežurne doktorice bile su Vanja Nežić i Tanja Pećanac.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju građane da će zbog radova danas dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije na trafostanicama: Jelšingrad 2 Bazen, Kulina, Jablanica Lukić, Ćirići 2, Liskovac 3, Gornji Karajzovci Poljaši, Donji Karajzovci Birkner i Gornja Jurkovica.

Iz komunalnog preduzeća Vodovod Gradiška obavještavaju korisnike gradskog vodovoda u naselju Mašići i Gornja Jurkovica da će danas doći do povremenih zastoja u isporuci vode zbog ugradnje mjerača protoka u navedenim hidrostanicama.

Odvoz komunalnog otpada zbog visokih dnevnih temperatura od 17.  juna pomjeren je na 6 časova ujutro, kada sa radom počinju i radnici na održavanju zelenih površina.

Pomenuti režim rada biće na snazi tokom ljeta.

Vodostaj Save je u blagom porastu, jutros u 7 časova iznosio je 203 cm, saopšteno je iz Protivgradne preventive Repuublike Srpske.

Share With: