Sedma redovna sjednica Skupštine grada Gradiška 30. avgusta

Sedma redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u ponedjeljak, 30. avgusta, sa početkom u 9 časova.

Na dnevnom redu je 15 tačaka, među kojima su Izvještaj o realizaciji Akcionog plana obrazovanja i zapošljavanja Grada Gradiška  za period 2019-2020. godina, te prijedlog istoimenog akcionog plana za period 2021-2023. godina.

Na dnevnom redu su Izvještaj o radu Odjeljenja za inspekcije za prvih šest mjeseci ove godine, Izvještaj o radu Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Lepa Radić“ Gradiška za radnu 2020/2021. godinu, te Informacija o stanju u oblasti informativne djelatnosti na području grada za prošlu godinu.

Odbornici će razmatrati i Informacije i poslovanju javnih gradskih ustanova iz oblasti kulture, zdravstva i socijalne zaštite za period januar-juni 2021. godine te Informaciju o poslovanju Turističke organizacije grada Gradiška za isti period.

Na dnevnom redu su Odluke o pristupanju Grada Gradiška Udruženju Lokalna akciona grupa „Savus“, kao i prijedlozi odluke o stavljanju van snage Odluke o raspisivanju izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica, izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prostora i građevinskom zemljištu i pristupanju izradi izmjena dijela Regulacionog plana područja „Agroindustrijska zona Nova Topola“.

Biće razmatrani prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razriješenja i imenovanja i odbornička pitanja.

M.Malešević

Share With: