Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

SDS proslavio slavu i obilježio 30 godina od osnivanja stranke u Gradišci

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Gradiška organizovao je danas u Gornjim Podgradcima proslavu krsne slave – Svetih apostola Petara i Pavla, te obilježavanje 30 godina od osnivanja ove stranke u Gradišci.

Slavski obred i lomljenje slavskog kolača upriiličeno je u crkvi Svetog Dimitrija, nakon čega je u porti crkve organizovan koktel i uručene zahvalnice zaslužnim članovima stranke.

Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Mirko Samardžija podsjetio je da je SDS u Gradišci osnovan na Petrovdan 1990. godine upravo u Gornjim Podgradcima.

Ona je naglasio da SDS nastavlja sa svojim političkim djelovanjem, te da spremno dočekuje lokalne izbore i očekuje dobar izborni rezultat.

Samardžija je dodao da je SDS odredio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Gradiška, te da će, u saradnji sa PDP-om, na vrijeme saopštiti javnosti ko će biti kandidat opozicije za gradonačelnika Gradiške.

On je istakao da je zbog tranutne epidemiološke situacije odlučeno da proslava krsne slave i 30 godišnjice od osnivanja stranke bude organizovana uz prisustvo manjeg broja članova i na otvorenom.

Share With: