САМО РАДНИК, БИЈЕЉИНСКИ РАДНИК!

Шест мјесеци озбиљног и преданог рада резултирало је великим успјехом, јесењом титулом без иједног пораза! Искрене честитке играчима, тренерима, запосленима, навијачима и свим овим људима који су од дана преузимања клуба свакодневно уз Радник.

 Утакмица која је одиграна у суботу у Приједору против великог конкурента али и пријатељског клуба Рудара показала је да имамо прави тим, правог тренера и што је најважније праву атмосферу у и око клуба која нас тјера да сви заједно пружамо 100% наших могућности како би обрадовали навијаче и донијели титулу првака Републике Српске у Бијељину.

Прву сезону искористили смо за финансијску консолидацију клуба, а већ у другој озбиљно смо кренули и у остваривање зацртаних спортских циљева. Не кријемо нашу амбицију за повратак у Премијер лигу, тамо гдје нам је према традицији и величини и мјесто. Међутим, свјесни да без здравих темеља нема дугорочног успјеха нећемо дозволити да амбиција пласмана у премијер лигу поремети друга два подједнако важна циља, а то су оптимизација клупског комплекса и наставак улагања у омладинску школу.

Једини исправан циљ јесте да створимо услове гдје ће талентом пребогат крај моћи сваке године да изњедри неколико младих играча за први тим Радника и гдје ће окосницу тог тима да чине момци из Бијељине и остатка наше регије. Сматрам да само дугорочним планирањем Радник може постати озбиљан европски клуб и да сутра без обзира ко њиме управљао имамо омиљено мјесто окупљања за нашу дјецу и нас којима је фудбал у срцу.

С тим у вези, предстојећу паузу искористићемо на најбољи начин да постојећи тим ојачамо и вратимо неког од домаћих фудбалера. Такође настављају се даље активности на оптимизацији клупског комплекса и стварању оптималних услова за рад и развој наших младих фудбалера.

Свим навијачима Радника још једном честитам јесењу титулу, поручујем вам да се добро одморите и припремите за изазове које нас чекају на прољеће, а и љето је јако близу!

  #БудиРадник

Share With: