„Ritam Evrope“u subotu, 25 septembra

Nikolina Čakalj u pratnji plesne grupe „Dance step“ izvođenjem pjesme „Wild“ predstavljaće Gradišku na dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“ koje će biti održano 25.septembra u Loparama.

Na današnjem medijskom predstavljanju izabranih predstavnika grada Gradiška direktor programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević rekao je da će djevojčice iz Gradiške pjevati za Kraljevinu Norvešku. On je istakao da predstavnice Gradiške imaju veliku šansu za pobjedu i pozvao građane Gradiške da podrže svoje predstavnike.

Nikolina Čakalj rekla je da joj je veliko zadovoljstvo i čast što učestvuje u jednom ovakvom takmičenju i dodala da su pripreme trajale oko šest mjeseci kako bi svoj grad predstavile u najboljem svjetlu.Ona je pozvala sve sugrađane da ih podrže na način da glasaju za njih slanjem SMS poruke na broj 091 510 720.

Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Grada Gradiška, Dragutin Kovačević istakao je da je Grad Gradiška od samog početka podržao ovaj veliki projekat i dodao da Gradiška ima prave predstavnike.„Saradnja je od samog početka bila odlična i nismo uopšte imali problema u realizaciji onog što je dogovoreno“, rekao je Kovačević i naglasio da je Grad Gradiška ovaj projekat podržao i organizaciono i finansijski.

Građani Gradiške i Republike Srpske imaće priliku pratiti takmičenje u direktnom prenosu na programu RTRS, u subotu 25.septembra.

S.Vidović

Share With: