Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Premijera predstave “Veseli kvartet”

U Kulturnom centru Gradiša sinoć je premijerno izvedena predstava „Veseli kvartet” u izvođenju Gradskog pozorišta Gradiška.

Predstavu je režirala Lilijana Ivanović iz Zrenjanina a u njoj igraju: Draško Vidović, Jelena Kesić, Mirela Predojević i Admir Mešić.

Ivanovićevoj je ovo 280. režija predstve u karijeri. Ona je uradila scenografska i kostimografska rješenja, te odabir plakata i muzike.

Ivanovićeva je istakla da je suviše rano da kaže svoje utiske o predstavi jer je potrebno određeno vrijeme da se slegnu utisci, te da može reći da je publika bila zadovoljna i da će predstava rasti i dobijati na lakoći novim izvođenjem. Lilijana Ivanović je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da radi u pozorištu u Gradišci.

Direktor Gradskog pozorišta Gradiška Draško Vidović izrazio je zadovoljstvo kako je prošla premijera te dodao da su reakcije publike bile burne i glasne sa puno smijeha što znači da su uspjeli jer se radi o komediji. On je dodao da je bilo zadovoljstvo raditi sa kolegama.

Mirela Predojević glumica iz Prijedora kaže da najbolju ocjenu o predstavi može dati publika.
Ona je dodala da su na predstavi radili mjesec dana i da ovo nije prvi put da sarađuje sa Lilijanom Ivanović.

Glumica Jelena Kesić iz Zrenjanina je rekla da je ova predstava prva koju izvodi van svog govornog područja i da joj je bio veliki izazov govoriti drugim dijaletkom.
Ona je istakla da joj je ovo sedma profesionalna uloga i da se nada da je ispunila očekivanja režiserke i publike.

Glumac Admir Mešić je rekao da je ova predstava druga premijera ove godine i da je nakon „Emigranata“ koji su po žanru drama na red došla komedija. On je istakao da za decembar pripemaju predstavu za djecu „Kuda idu stare godine“, koja će biti treća premijera ove godine.

Prva repriza ove predstave održaće se 13. novembra u srijedu u 20 časova.

Share With: