Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Demokratski narodni savez proslavio krsnu slavu Mitrovdan

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Gradiška proslavio je sinoć u svadbenom salonu “Taxi bar” , krsnu slavu velikomučenika Dimitrija – Mitrovdan.

Predsjednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Gradiška Dane Malešević  istakao je da  poslije  godinu dana i prognoza da će Demokratski narodni savez nestati kako u Gradišci tako i u čitavoj Republici Srpskoj,zadovoljstvo  predstavlja činjenica da se to nije desilo i da je Demokratski narodni savez jači nego što je bio prije godinu dana.

On je izrazio nadu da će Demokratski narodni savez nastaviti tempom kojim su išli poslije Opštih izbora kada su ostvarili dobre rezultate i pokazali da su velika stranka, te dodao da imaju velika očekivanja na predstojećim lokalnim izborima.

Malešević je dodao da su na vrijeme sklopili Koalicioni sporazum sa  Gradskim odborom  Partije ujedinjenih penzionera Gradiška, uz  dogovor da se određeni broj njihovih kandidata nađe na listi DNS-a te da će zajedno podržati kandidata za Gradonačelnika na loklanim izborima.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić čestitao je krsnu slavu te  rekao da je Demokratski narodni savez čvrst koalicioni partner u Gradskoj Skupštini, gdje zajedno sa drugim koalicionim partnerima čine stabilnu skupšinsku većinu koja  je omogućila da se pokrene niz aktivnosti na prostoru Gradiške.

“Otvoreni su značajni investicioni projekti, unapređena je infrastrukturna izgradnja na čitavom prostoru grada Gradiške  i stvoreni su preduslovi za otvaranje novih radnih mjesta kroz investiranje kako domaćih tako  I inostranih partnera”,istakao je Adžić.

On je dodao da je ovo jedan blok za Gradišku, odnosno pokret koji neće trajati samo jedan izborni ciklus već će kroz razumjevanje potreba građana Gradške i privrednika i  dalje raditi  uz pomoć Vlade Republike Srpske.

Proslavi krsne slave prisustvovao je  potpredsjednik Demokratskog narodnog saveza Milan Radović.

Share With: