Top lista

Top lista za 06.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Pozitivno još 186 osoba, 10 preminulo

U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod 186 osoba nakon testiranja 870 laboratorijskih uzoraka, a preminulo je 10 ljudi, podaci su Instituta za javno zdravstvo.
Preminule osobe su starije dobi, od kojih su po dvije iz Banjaluke i Gradiške, a po jedna osoba iz Istočne Ilidže, Nevesinja, Rogatice, Trebinja, Mrkonjić Grada i Kostajnice.
Među novooboljelima je 85 muškaraca i 101 ženska osoba, od kojih su 12 mlađe, 129 srednje i 45 osoba starije dobi.
Iz Banjaluke su 44 oboljela, 24 iz Višegrada, 23 iz Trebinja, 15 iz Bijeljine, 13 iz Prijedora, osam iz Gradiške, sedam iz Zvornika, po šest iz Doboja i Kozarske Dubice, pet iz Teslića, četiri iz Modriče, a po tri osobe su sa Pala i iz Prnjavora.
Po dvije nove oboljele osobe su iz Dervente, Istočne Ilidže, Mrkonjić Grada, Petrova, Sokoca, Čelinca i Šekovića i po jedna osoba je iz Broda, Vlasenice, Istočnog Starog Grada, Krupe na Uni, Laktaša, Oštre Luke, Rogatice, Srpca, Srebrenice, Foče i Šamca.
Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 450, od kojih u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 168, a u opštim bolnicama 282.
Iz Instituta su napomenuli da je tokom jučerašnjeg dana naknadno prijavljen jedan smrtni slučaj koji se desio u prethodnom periodu, a riječ je o osobi iz Ribnika.

Share With: