Povrijeđen motociklista

Motocikista iz Gradiške čiji su inicijali Ž.K. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Novoj Topoli, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.
U nezgodi koja se sinoć oko 19.00 časova desila na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, osim moped „jamasaki“ koji je vozio povrijeđeni, učestvovalo je i vozilo marke „audi“ kojim je upravljala Srpčanka S.M.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici Policijske stanice Nova Topola juče su lišili slobode lice iz Gradiške čiji u inicijali B.L. osumnjičeno da je oštećenom nanio težu povredu nosa u mjestu Berek, grad Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica B.L. po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda.

Share With: