Potpisan ugovor o nabavci malog vatrogasnog vozila

Gradonačelnik grada Gradiška Zoran Adžić, starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković i direktor “Lada Auto” Banja Luka Željko Ćejić potpisali su danas u Gradišci ugovor o nabavci malog vatrogasnog vozila za potrebe Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška.

Gradonačelnik  Zoran Adžić istakao je da se radi o malom vatrogasnom vozilu za brze intervencije koje nedostaje voznom parku vatrogasne jedinice. Adžić se zahvalio u ime svih privrednika i građana grada Gradiška, Vatrogasnom savezu Republike Srpske  koji je izdvojio 206.000 KM  za ovo vozilo, dodajući da je Gradska uprava izdvojila novac za uplatu PDV-a  za nabavku vozila. On je naglasio da je preostala nabavka vatrogasnih ljestvi čime bi vatrogasna jedinica bila potpuno opremljena.

Starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković rekao je da je nabavka novog vozila  dalji  napredak u tehničkoj opremljenosti vatrogasne jedinice te se zahvalio gradonačelniku i Vatrogasnom savezu koji su pomogli da se realizuje nabavka ovog vozila. On je istakao  da rok isporuke ovog vozila iznosi 6 mjeseci. Pored nabavke ovog vozila u planu je  nabavka lične vatrogasne opreme za pripadnike vatrogasne jedinice i rekonstrukcija vatrogasnog Doma.

Share With: