Potpisan Koalicioni sporazum između Gradskog odbora DNS-a Gradiška i Gradskog odbora PUP Gradiška

U Gradišci je danas potpisan Koalicioni sporazum između Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Gradiška i Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Gradiška.

Predsjednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Gradiška,Dane Malešević  rekao je da je ovo produžetak saradnje koju su imali na opštim izborima.

„ Pokazalo  se da je ta saradnja bila veoma plodna i  da smo uspjeli na našoj regiji da direktno osvojimo jedan mandat za Narodnu skupštinu. Smatram da zajednički  možemo dosta uraditi na lokalnim izborima sledeće godine. Naša želja je da rezultati Demokratskog narodnog saveza u Gradišci bude veći od 3400 glasova što bi nam dalo značajnije mjesto u Skupštini grada Gradiška“ rekao je Malešević.

Malešević je dodao da uskoro završavaju organizacionu strukturu formiranjem Organizacije žena Demokratskog narodnog saveza Gradiška koja je najavljena za 28. jun.

Predsjednik Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Gradiška Bogoljub Vidović  rekao je da su izabrali Demokratski narodni savez za koalicione partnere jer  zajedno mogu da ostvare neke značajnije rezultate.

„ Partija ujedinjenih penzionera  ima ogroman potencijal. Samo na teritoriji Gradiške ima oko 9 000 penzionera“ rekao je Vidović i dodao da Partija može da se bori za bolji život penzionera preko institucija vlasti.

Share With: