Poraz Kozare na domaćem terenu

Fudbaleri gradiške Kozare izgubili su danas od ekipe Omarske rezultatom 1:3. Gol za Kozaru dao je Luka Đurić u 74. minuti. U okviru narednog, 10. kola Prve lige Republike Srpske Kozara putuje kod Sloge u Doboj.

Danas su odigrane utakmice 9. kola Druge lige „Zapad“, Jedinstvo je u Žeravici ugostilo Polet iz Broda i zabilježilo pobjedu rezultatom 4:1. Dubrave su poražene u gostima. Proleter iz Teslića odnio je pobjedu rezultatom 1:0.

Fudbaleri Lijevča, u okviru 9. kola Regionalne lige „Zapad“ ugostili su Naprijed iz Banjaluke i zabilježili pobjedu rezultatom 3:2. Ekipa 13 Skojevki iz Grbavaca izgubila je u gostima kod Lauša rezultatom 1:0

U 8. kolu Područne lige Gradiška, Bratstvo je u Kozincima ugostilo Torpedo i zabilježilo poraz, rezultat ove utakmice je 1:2. Sutra u 15 časova i 30 minuta biće nastavljeno 8. kolo a sastaju se Mladi Krajišnik – Potkozarje, Borac /Šibovska/ – Sloga DIPO, Obradovac – Sloboda, Laminci – Polet, Omladinac – Borac /Maglajani/ i Kozara /Turjak/ – Biseri.

U okviru 6. kola Gradske lige Gradiška danas su snage odmjerili Kalemi  i Stevan Dukić, u ovom meču bolja je bila ekipa Kalema koji su zabilježili pobjedu rezultatom 6:2. Sutra se nastavlja 6. kolo utakmicama Romanovci – Bratstvo /Orahova/, Vilusi – Ratar i Mladost – Borac /Mašići/. Sve utakmice počinju u 15 časova i 30 minuta.

G.Vlainić

Share With: