Поједине улице у Бањалуци затворене због турнира Српска опен

У Бањалуци ће, због турнира „Српска опен“, бити затворене поједине улице око новоотвореног тениског комплекса код парка „Младен Стојановић“.
Саобраћаја у том дијелу града неће бити од данас до 23. априла.

Из Полицијске управе Бањалука апелују на возаче да у овом периоду користе алтернативне правце, како не би дошло до саобраћајних гужви, дужих задржавања или застоја у саобраћају.

Саобраћај ће бити потпуно обустављен на подручју Тениског центра Републике Српске у Бањалуци од сутра до 23. априла поводом одржавања турнира „Српска опен“, саопштено је из Градске управе.

У овом периоду саобраћај ће бити обустављен у Улици др Младена Стојановића – од Улице Триве Амелица до Улице Олимпијских побједника, у Улици олимпијских побједника на дијелу од Булевара Српске војске до Улице др Младена Стојановића.

Саобраћај ће бити обустављен и у Гундулићевој улици на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Олимпијских побједника, те огранаку Булевара српске војске на дијелу од броја 150 до улице Олимпијских побједника, наведено је у саопштењу.

Из Градске управе додали су да ће јавни превоз путника на линијама које саобраћају Улицом др Младена Стојановића на дијелу од раскрснице са улицом Триве Амелице до раскрснице Олимпијских побједника и Краља Петра Првог Карађорђевића, бити преусмјерен из Улице краља Петра Првог Карађорђевића лијево у улицу Олимпијских побједника, Првог крајишког корпуса, Краља Петра Другог и Триве Амелице и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама у супротном смјеру.

На приградским линијама које саобраћају из смјера сјеверабиће скраћене трасе линија до стајалишта „Малта“.

– Републичке линије јавног превоза путника из смјера Челинца биће преусмјерене из Булевара војводе Степе Степановића у Булевар војводе Петра Бојовића и Булевар Српске војске и даље регистрованом трасом у повратку истим улицама у супротном смјеру – навели су из Градске управе.

За вријеме обуставе саобраћај ће регулисати и преусмјеравати полиција.

Из Градске управе моле све учеснике у саобраћају за опрез и разумијевање, због отежаног одвијања саобраћаја за вријеме одржавања тениског турнира Српска опен.

РТРС

Share With: