Погледајте какво нас вријеме очекује у наредним данима

У Републици Српској наредних дана биће промјенљиво вријеме, а киша и локални пљускови очекују се у недјељу, 1. октобра на сјевероистоку и истоку, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутро ће сутра бити хладно уз појаву магле понегдје око ријека и по котлинама која ће се понегдје дуже задржати, али ће током дана бити претежно сунчано и пријатно топло вријеме уз малу до умјерену облачност.

Увече и током ноћи наилази облачност са сјеверозапада која ће захватити сјевероисточне и источне предјеле доносећи кишу и локалне пљускове са грмљавином.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 17, у вишим предјелима од пет, а максимална од 23 до 30, у вишим предјелима и мјестима гдје се магла буде дуже задржавала 20 степени Целзијусових.

У недјељу, 1. октобра, доћи ће до престанака падавина и постепеног разведравања током дана, па ће у понедјељак, 2. октобра, бити претежно сунчано и топлије вријеме уз малу облачност.

У понедјељак, 2. октобра јутро ће бити хладно уз честу појаву магле око ријека и по котлинама, док ће током дана бити претежно сунчано и топлије вријеме уз малу облачност.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 16 на југу, у вишим предјелима од пет, а максимална температура од 22 до 29, у вишим предјелима и мјестима гдје се магла буде дуже задржавала 19 степени Целзијусових.

Share With: