Plesni studio „Dens step“ organizovao Dječiji plesni program

Plesni studio „Dens step“ organizovao je sinoć Dječiji plesni program u Kulturnom centru u Gradišci. Publici se predstavilo oko 50 članova Plesnog studija “Dens step” sa svojim koreografijama uzrasta od 3,5 godine do 12 godina.

Trener i koreograf Plesnog studija „Dance step“, Vera Kalajdžić, rekla je da su organizovali sedmi po redu Dječiji plesni program.

“Ovaj put ono što je bilo drugačije je to da je bilo dosta koreografija koje su djeca sama osmisila i uradila”, naglasila je Kalajdžićeva.

Ona je navela da nastavljaju sa pripremama za takmičenje koje će biti održano u Vitezu 15. juna, u disciplinama džez balet i hip hop uz još neke slobodne plesne stilove, nakon čega ih očekuju nastupi u gradu i učestvovanje u manifestaciji “Gradiško kulturno ljeto”.

Plesni studio je proteklog vikenda, 25. maja, učestvovao na takmičenju „Mo Stars Mediteran open“ u Mostaru sa koga su se takmičari iz Gradiške vratili sa osvojena tri prva i jednim drugim mjestom.

Prvo mjesto su osvojili u kategoriji mini za malu djecu od 6 godina, zatim u disciplini hip hop djeca prvo mjestro, hip hop djeca malo stariji drugo mjesto i hip hop djeca stariji uzrast u kategoriji slobodni plesni stil prvo mjesto.

Share With: