Отворен „Зимски Град“ у Градишци (ВИДЕО)

На платоу Културног центра у Градишци вечерас је отворен „Зимски град“ у којем ће наредних мјесец дана посјетиоци моћи да уживају у занимљивим празничним и другим манифестацијама.

Зимска чаролија у Градишци почела је на старом мјесту уз старе и нове садржаје, на радост најмлађих али и оних старијих. Отварајући „Зимски град“, градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да су се Градска управа, Туристичка организација града, Културни центар и друге установе и предузећа потрудили да својим суграђанима и посјетиоцима из других мјеста припреме мноштво манифестација и садржаја, посебно за оне најмлађе. “Зимски град“ је мјесто гдје ће се наредних тридесет дана окупљати малишани али и одрасли, јер за сваког од њих предвиђени су одређени садржаји“, рекао је Аџић и додао да ће Град увијек подржавати овакве и сличне манифестације. Градоначелник Аџић је захвалио свима који су учествовали и подржали организацију „Зимског града“.

Директор Туристичке организације града Градишка Валентина Перић рекла је да су претходне године показале да су манифестације за дјецу у оквиру „Зимског града“ биле јако посјећене тако да су ове године програм обогатили са још неколико нових.

Током отварања  уприличен је богат програм, уз аниматоре за најмлађе, бал маскенбал, face painting, као и бесплатно клизање. Зимска чаролија у Градишци трајаће до 15. јануара, а предвиђене су представе за дјецу, књижевне вечери, подјела пакетића, прослава Дјечије Нове године и разне други садржаји за дјецу  и одрасле.

С.В.

Share With: