ОМШ „Бранко Смиљанић“ испратила још једну генерацију ученика

Концертом матураната у Културном центру Градишка, Основна музичка школа „Бранко Смиљанић“ испратила је вечерас 20 матураната централне школе у Градишци и три матуранта подручног одјељења из Козарске Дубице.

За ученика генерација изабрана је Анастасија Шмитран која се истакла изнимнин залагањем и вриједним радом који је крунисан бројним првим наградама на републичким и међународним такмичењима.

Анастасија, која је седам година учила клавир у класи Татјане Обрадовић рекла да је да ће јој школовање у музичкој школи остати у лијепом сјећању, а нарочито прва награда на такмичењу Примавера коју је подјелила са својом другарицом Мајом Дувњак.

Директор школе, Иван Ристић истакао је да је ријеч о успјешној и бројној генерацији. Он је нагласио да су иза њих бројни наступи али и запажене награде на такмичењима.

Концертом матураната, Основна музичка школа „Бранко Смиљанић“ опрашта се од једне генерације али и поздравља нову. Упис ученика је завршен, а са почетком нове школске године музичка школа ће бити богатија за 48 ђака.

Г.В.

Share With: