Okupljanje generacije maturanata koji su 1969. godine završili Osnovnu školu „Petar Kočić“ u Novoj Topoli

Obilježavanje 50 godina od završetka osnovne škole i okupljanje generacije maturanata koja je 1969. godine završila Osnovnu školu „Petar Kočić“ u  Novoj Topoli biće održano 1. juna u vidu cjelodnevnog izleta.

Organizator okupljanja koji je i predsjednik penzionera regije Topola, Mihajlo Despotović, rekao je da će program početi 1. juna u 8 časova ujutro okupljanjem ispred škole u Novoj Topoli, nakon čega je predviđen školski čas i svečana prozivka u prisustvu nastavnika Jovanke i Pere Stojčevića, Zdravke i Gojka Sladojevića i drugih.

Despotović je dodao da okupljanje organizuju na bazi sjećanja i fotografija koje posjeduju i prema kojima je osnovnu školu Petar Kočić završilo četiri ili pet odjeljenja učenika rođenih 1954. godine.

On je pozvao sve koji su završili osnovnu školu 1969. godine u Novoj Topoli i žele da se ponovo sretnu i druže, da se jave  u prostorije Doma penzionera u Novoj Topoli ili na broj telefona 065 859 876.

Nakon svečane prozivke u školi, planirana je posjeta etno selu Vasiljević u Rogoljima i druženje uz muziku, zatim posjeta manastiru Krupa na Vrbasu i nakon toga odlazak u restoran kod jezera Balkana.

Share With: