Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

OKK”Kozara” ušla u Prvu ligu Republike Srpske

Košarkaši OKK”Kozara” Gradiška savladali su sinoć, u finalnoj utakmici završnog turnira Druge lige Republike Srpske, ekipu KK “Borac Makoprint “iz Banjaluke rezultatom 77:75 i tako osigurali ulazak u Prvu ligu Republike Srpske.

Nikola Vukomanović, igrač OKK”Kozara” rekao je da je utakmica bila dosta teška.

” Ušli smo loše, gubili smo sa 15 razlike, ali smo na kraju pobijedili”, istakao je Vukomanović i dodao da u takmičenju u okviru Prve lige Republike Srpske očekuje da zauzmu mjesto u prvom dijelu tabele.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić čestitao je gradiškim košarkašima na pobjedi i prolasku u Prvu ligu Republike Srpske i naglasio da se večeras pokazala prava svrha izgradnje sportske dvorane i da je ovaj turnir pokazao da je Gradiška grad sporta, posebno dvoranskog.

Posebno mi je drago što u Gradišci ima mnogo mladih sportskih talenata koji koriste ovu dvoranu i žele da se razvijau kao zdravi ljudi i da na taj način promovišu ime grada Gradiška”, istakao je Adžić. Prema riječima Adžića, Arena Gradiška ima potencijal i za međunarodna takmičenja što potvrđuje i najava generalnog sekretara Košarkaškog saveza Republike Srpske za odigravanje prijateljske utakmice sa reprezentacijom Srbije, upravo u gradiškoj Areni.

Direktor SC”Servicijum”Gradiška Miloš Vujinić rekao je da je večerašnja utakmica i pobjeda gradiških košarkaša, pokazala koliko dvoranski sport znači Gradišci i koliko je bio potreban jedan ovakav objekat.

S.Vidović

Share With: