Одржана Извјештајна сједница Скупштине Градске борачке организације Градишка

Извјештајна сједница Скупштине Градске борачке организације одржана је данас у малој сали Културног центра Градишка.
“Извјештајна скупштина по закону се мора одржати једном годишње на почетку године. Подносимо извјештаје и планове за текућу годину, с тим што је ова скупштина специфична јер је ова година изборна у Градској борачкој организацији Градишка. У претходној години било је одређених помака, по питању одржавања спомен обиљежја и повећања средстава борачким категоријама“, рекао је предсједник Градске борачке организације Градишка Милован Гагић.
На сједници је усвојен Извјештај о раду и финансирању Градске борачке организације за 2022. годину, Програм рада и финансијски план за 2023. годину, Програм значајних датума и догађаја у 2023. години из Одбрамбено-отаџбинског рата, Извјештај о реализацији Програма помоћи борачким категоријама у 2022. години, Извјештај о финансирању фондације „Солидарност“ Градишка за 2022. годину и План финансирања за 2023. годину, те Програм помоћи борачким категоријама у 2023. години.
На дневном реду су биле и одлуке о расписивању и провођењу избора у ГБО Градишка и начину избора и саставу органа МБО, предузећа или установе, начину избора делегата и утврђивање приједлога за органе виших организационих нивоа Борачке организације.
Share With: