Одржан концерт Казу бенда и гостију

Популарни градишки Казу бенд са гостима, одржао је синоћ концерт на платоу Културног центра Градишка. Мухамед Трнка-Муки,  стигао је из Сарајева како би свирао и пјевао за публику из Градишке. Ово није први пут да гостује у Градишци у коју,  како каже, воли да долази и наступа.
Вања Јеврић из Казу бенда, рекао је да је ово први наступ у Градишци након дуже паузе и да је са задовољством стао пред домаћу публику која је уживала у њиховом  препознатљивој стилу.
Вечерашњи концерт је и посљедња манифестација у оквиру „Зимског града“ коју је организовала Туристичка организација Града Градишка у сарадњи са Градском управом и јавним установама. Директор Туристичке организације Валентина Перић, навела је да је ове године одржано доста манифестација, да су биле добро посјећене и да су дешавања у оквиру „Зимског града“ ове године подигнута на виши ниво.
Перићева је за 14. јануара у 12 часова најавила манифестацију „Витезови леденог доба“, док ће у недјељу, 15. јануара у истом термину бити одржана још једна „Зимска потрага за благом“. Овом приликом позвала је дјецу и њихове родитеље за дођу и добро се забаве.
С.Видовић

Share With: