Održana akcija uređenja keja

Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ Gradiška organizovalo je danas akciju uređenja savskog keja i savske obale u saradanji sa Civilnom zaštitom, KP“Vodovod“ Gradiška, Šumskim gazdinstvom Gradiška, Profesionalnom vatrogasno-spasilačkom jedinicom, Udruženjem „Most“ i Gradskom organizacijom Crvenog krsta Gradiška.

Direktor Čistoće Renata Popović Obradović rekla je da je tokom današnje akcije očišćen i uređen savki kej, obala rijeke Save, dok su pripadnici Civilne zaštite očistili dio rijeke ispod mosta.Ona se zahvalila svim učesnicima i pozvala građane da budu društveno odgovorni i da daju svoj doprinos u očuvanju zelenih površina.

Direktor KP“Vodovod“ Gradiška Sandro Zeničanin rekao je da da je ovo preduzeće prošle godine obezbijedilo navodnjavanje cvijeća i ukrasnog bilja na keju, po sistemu kap po kap, a ove godine pored učešća u današnjim radovima uređenja obezbjedili su 20 klupa koje će biti postavljene na keju.

Direktor Šumskog gazdinstva Gradiška Slavko Španjić izjavio je da se ovo preduzeće uključuje u sve akcije na nivou grada, pa tako i u ovu današnju.“Danas su ovdje prisutni radnici Šuimskog gazdinstva koji učestvuju u uređenju keja, a osim toga učestvovaćemo u nabavci materijala za klupe“, istakao je Španjić.

Starješina Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Gradiška Goran Stojaković rekao je da je zajednički cilj svih učesnika akcije da grad bude uredniji, ljepši i čistiji za sve naše sugrađane i dodao da su uvijek na raspolaganju svim lokalnim preduzećima.

S.Vidović

Share With: