Top lista
Top lista za 25.01.2020.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Održan skup „Putovanje Evropom“

U okviru nagradnog takmičenja „Moje putovanje Evropom“, EU info centar iz Banjaluke u saradnji sa Centralnim kulturno-umjetničkim društvom „Lepa Radić“ iz Gradiške organizovali su večeras ispred društvenog doma u Kočićevu skup pod nazivom  „Putovanje Evropom“.

Jelena Stanišljević iz EU info centra rekla je da je cilj skupa bio da posjetioci saznaju detalje nagradnog takmičenja, zanimljive informacije o evropskim destinacijama, kulturnom naslijeđu i značaju mobilnosti mladih.

„Tokom ljeta organizujemo ovo nagradno takmičenje koje je namjenjeno mladim ljudima, pogotovo srednjoškolcima i studentima i pozivamo ih da da osmisle svoj plan putovanja koji će nama poslati, a mi ćemo najbolji plan nagraditi sa 1000 evra“,  dodala je Stanišljevićeva.

Robert Dacešin iz Banjaluke obišao je 47 zemalja svijeta i preporučio je svima da iskoriste svaku priliku za putovanjem.

„Putovanjem razbijamo predrasude o drugim narodima, a svakako ćemo svoju zemlju više cijeniti kada upoznamo druge“ dodao je Dacešin.

Predsjedik Centralnog kulturno-umjetničkog društva „Lepa Radić“ Gradiška Davor Simišić rekao je da je cilj ovog skupa promovisanje jeftinijeg načina putovanja Evropom.

„Predstavili su nam ovu nagradnu igru i ja pozivam sve mlade da se prijave i osjete čari putovanja, ali i da nauče nešto novo“, dodao je Simišić.

Na nagradno takmičenje „Moje putovanje Evropom“ mogu se prijaviti svi mladi od 18 do 35 godina starosti.

Share With: