Top lista

Top lista za 04.12.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Obradović Popović jedna od brojnih žena na rukovodećim pozicijama

Na rukovodećim mjestima brojnih ustanova i preduzeća u Gradišci u poslednje vrijeme nalaze se uspješne žene, koje svojim angažmanom pozitivno utiču na društveno-politički život naše lokalne zajednice.

Jedna od njih je i v.d.direktora KP“Gradska čistoća“Gradiška, Renata Obradović Popović koja iza sebe ima bogato radno iskustvo, a aktivna je i u političkom i humanitarnom radu.

Gostujući u emisiji „Žene i mogućnosti“ Radio Gradiške, Obradović Popović, po struci diplomirani inženjer tehnologije, istakla je da je radila u kompaniji „Marbo“ u Laktašima i to je, prema njenim riječima do sada, najdraži dio njene karijere koju je nastavila u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove gdje je radila kao republički zdravstveni inspektor.

Na funkciju v.d.direktora KP“Gradska čistoća“, izabrana je 1.juna ove godine.

“Zahvaljujući dobroj ekipi, mladim i iskusnim saradnicima, nadam se da ću realizovati zacrtane ciljeve“, istakla je Obradović Popović.

Obradović Popović je aktivna i u političkom životu našeg grada, a njen kvalitet na ovom polju prepoznat je nedavno kada je izabrana za predsjednicu Aktiva žena Gradske organizacije SNSD-a Gradiška.

„Cilj Aktiva, koji na području našeg grada ima 37 mjesnih organizacija, je da nastavi djelovanje u skladu sa Statutom i Programom rada SNSD-a i Aktiva žena SNSD-a Republike Srpske“, rekla je Obradović Popović i naglasila da će u narednom  periodu raditi na unapređenju položaja žena u društvu kroz stvaranje uslova za njihovo zapošljavanje, ekonomsku stabilnost i stambeno zbrinjavanje.

Govoreći o humanitarnom radu, Obradović Popović je istakla da je, kao predsjednica Skupštine Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška, veoma ponosna na rad ove organizacije i zalaganje svih njenih volontera i članova, posebno u proteklom periodu koji je bio obilježen pandemijom virusa korona.

Brojne planove i ciljeve koje je pred sebe postavila, vjeruje da će uspješno realizovati uz pomoć porodice koja je, kako je rekla,  njena najveća podrška i snaga.

S.Vidović

Share With: