Новозаражених 177, преминуло пет особа

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Универзитетској болници у Фочи и у болницама Св. Врачеви у Бијељини и Св, апостол Лука у Добоју извршено је тестирање 639 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 177 особе.

Ради се о 83 мушкарца и 94 жене, од којих је 38 млађе, 94 средње и 45 старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 78 особа је из Бањалуке, 22 из Бијељине, десет из Лакташа, девет из Козарске Дубице, осам из Градишке, седам из Угљевика, по четири особе из Лопара и Приједора, по три из Брода, Дервенте, Добоја, Кнежева, Петрова и Прњавора, по двије из Фоче и Рогатице и по једна особа је из Берковића, Вишеграда, Зворника, Источног Новог Сарајева, Модриче, Оштре Луке, Пала, Сокоца, Српца, Теслића, Чајнича, Челинца и Рудог.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је пет смртних случајева. Ради се о два мушкарца и три жене, средње и старије животне доби из Бање Луке, Бијељине, Котор Вароши, Модриче и Приједора.

Share With: