Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Nataši Gojković nagrada za talenat i veliku motivaciju

Zavičajni muzej Gradiška dodijelio je nagradu studentkinji četvre godine slikarstva na Akademiji umjetnosti u Banja Luci Nataši Gojković, učesnici 17. saziva Likovne kolonije Gradiška. Kao jedan od najboljih studenata Akademije, Nataši je dodjeljena nagrada u vidu organizovanja samostalne izložbe u Zavičajnom muzeju Gradiška.

Gostujući i emisiji“Žene i mogućnosti“Radio Gradiške izjavila je da je izložbu u Gradišci planirana u novembru ove godine i dodala da će biti izloženo 13 slika na kojima su prikazani dijelovi lijeke šake. Govoreći o svom ljubavi prema slikarstvu i inspiraciji Nataša  je istakla da se slikanjem bavi od osmog razreda osnovne škole, a najviše radi figuraciju i apstrakciju.

“Moj kolorit su proljećne boje koje imaju veze sa plodnošću, majčinstvom i ženom“, pojasnila je i otkrila da planira nastaviti u tom smjeru.

Nataša je završila srednju medicinsku školu, ali je ljubav prema umjetnosti bila jača od ljubavi prema medicini pa je nakon srednje škole školovanje nastavila na Akademiji umjetnosti u Banja Luci.

Osim učešća na 17.sazivu Likovne kolonije u Gradišci, učestvovala je i na  Ateljeu“Dr.Borislav Šokčkević“ u Gradišci i studentskim kolonijama u Banja Luci.

Share With: