Наставак имунизације у Градишци

„Дом здравља“ Градишка  и наредне седмице организује вакцинацију на вакциналном пункту у кругу Дома здравља поред Службе хитне помоћи. Вакцинација се обавља од 8 до 14  часова.

У понедјељак, 8. новембра, вршиће се вакцинација првом дозом и бустер дозом вакцине Фајзер за лица која имају заказан термин.

У уторак, 9. новембра, планирана је ревакцинација другом дозом Синофарма и вакцинација првом и бустер дозом Фајзер вакцине за лица која имају заказан термин.

Грађани који имају заказан термин могу се ревакцинисати у сриједу, 10. новембра, другом дозом Синофарма као и вакцинацијом и бустер дозом вакцине Фајзер и бустер дозом вакцине Синофарм.

Четвртак, 11. новембар, је резервисан за ревакцинацију другом дозом вакцине Астра Зенека и бустер дозом Спутњик В за лица са заказаним термином.

Петак, 12. новембар, ревакцинација другом дозом Синофарма и Спутњика В за лица са заказаним термином. Истог дана обављаће се ревакцинација другом дозом вакцине Синофарм у амбуланти у Ламинцима.

За бустер дозу потребно је заказати термин путем броја телефона 066/589-220 сваког радног дана од 10 до 14 часова.

Од 15. новембра грађанима ће бити доступна вакцина Модерна, која се даје у двије дозе у размаку од 28 дана. За вакцинацију овом вакцином потребно је наручити се путем броја телефона 066/589- 220.

Д. Јанковић

Share With: