Naredna sjednica Skupštine grada Gradiška najvjerovatnije 28. decembra

Skupština grada Gradiška je do sada je u potpunosti realizovala sve aktivnosti predviđene Programom rada, prema kojem je do kraja ove godine planirana još jedna sjednica, koja će najvjerovatnije biti održana 28. decembra, izjavio je predsjednik gradske skupštine Milenko Pavlović, gostujući u emisiji „Bilans stanja“ Radio Gradiške.

Pavlović je rekao da će na dnevnom redu naredne sjednice biti više od 40 tačaka, mađu kojima su  prijedlozi Rebalansa budžeta za ovu i Budžata grada Gradiška za iduću godinu, kao i prijedlog Programa rada Skupštine grada za 2022. godinu, koji su na posljednjoj sjednici usvojeni u formi nacrta i upućeni u javnu raspravu.

Govroreći o Budžetu grada za 2022. godinu, Pavlović je istako da je on u formi nacrta bio realno koncipiran i da, kao i svaki budžet lokalne zajednice, ima svoju socijalnu i razvojnu komponentu.

Pavlović je dodao da je javna rasprava po usvojenim nacrtima dokumenata sa posljednje sjednice Skupštine grada završena juče, 9. decembra, ali da će odbornici u toku rasprave na narednoj sjednici moći da predlože amandmane i izmjene određenih stavki u budžetu, s tim de se okvirni iznos sredstava predviđenih predloženim budžetom ne može mijenjati.

M. Malešević

Share With: