На сајамским данима „Градишка 2023“ представиће се више од 150 излагача

Гостујући у јутарњем програму РТВГ директор маркетинга компаније „РС Консалтинг“ најавио је Сајамске дане у Градишци, односно сајам привреде, пољопривреде, туризма, образовања и запошљавања, који ће бити одржан у петак и суботу, 28. и 29. априла у Арени Градишка.

На сајамским данима „Градишка 2023“ представиће се више од 150 излагача из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Мађарске, Аустрије, Турске и других земаља.

Манифестација Сајамски дани „Градишка 2023“ која обухвата сајам привреде, пољопривреде, туризма, образовања и запошљавања одржава се под покровитељством предсједника Републике Српске Милорада Додика, Владе Републике Српске и градоначелника града Градишка Зорана Аџића.

Циљ је да се у Градишци као граду који је регионални економски и пољопривредни лидер окупи велики број значајних привредника и пољопривредника из региона. Сајам се одржава на укупној површини од 5000 метара квадратних излагачког простора, од чега је 2000 метара унутрашњег, а 3000 метара вањског простора.

Унутар комплекса Арене Градишка уредиће се сајамски простор са штандовском поставком за представљање производа и услуга путем изложбеног простора из области пољопривреде, млинско-пекарске индустрије, кондиторске индустрије, индустрије за прераду и производњу уља, индустрије за прераду воћа и поврћа, мљекарске индустрије, месно прерађивачке индустрије, индустрије пића, затим електроиндустрије, металопрерађивачке индустрије, грађевинарства, алата и електронике. Вањски простор испред Арене Градишка резервисан је за представљање најсавременије механизације и опреме у пољопривреди уз посебан осврт на представљање субвенција Владе Мађарске за набавку нове механизације.

Share With: