МИНЕА – чувар тајне савршене шољице кафе

Тајна савршене шољице Минеа кафе је пажња, стручности и посвећености са којом се се у Минеи односе према сваком зрну кафе што резултује препознатљивим мирисом и укусом.
ПР менаџер “Минее” Милана Ђилас, гостујући у јутарњем програм РТВГ-а рекла  је да je овај градишки бренд настао прије 29 година уз велики ентузијазам, посвећеност и љубав према кафи.
Посебно мјесто у производњи заузима управо производња домаће кафе при чему се води рачуна да се  крајњим корисницима пруже посебно одабрана зрна кафе претворена у висококвалитетну мјешавину мљевене кафе.
Минеа домаћа кафа садржи мјешавину пржене ситно мљевене кафе направљене по властитој технологији и традиционалној рецептури од квалитетних врста Арабике (Минаса) и Робусе.
Слиједећи традиционални начин пржења кафе и испуњавајући захтјеве тржишта настао је производ који чува тренутке уживања у кафи.
Минеа има широку палету производа па тако осим домаће кафе у понуди имају инстант кафу, еспресо,био кафу и кафу без кофеина, а ту су и шећер и млијеко у праху али и други производи.
Сматра се да 68% људи попије кафу у року од сат времена након што се пробуди,  57% њих пошећери кафу,  35% пије црну кафу, а три од пет људи тврди да не могу започети дан без кафе.
Уколико припадате групи људи који дан започињу ритуалом испијања кафе, нека то буде Минеа кафа.
Г.В.
Share With: