Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Miloš Brkić ponovo izabran za predsjednika Područnog fudbalskog saveza Gradiška

U Gradišci je juče održana Izborna skupština Područnog fudbalskog saveza Gradiška, a na kojoj je za predsjednika ovog saveza izbaran Miloš Brkić iz Laktaša, a potpredsjednika Branko Grahovac iz Srpca.

Izabrani su i članovi Upravnog obora i ostalih tijela Područnog fudbalskog saveza i delegati za skupštine fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH.

Za predsjednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH predložen je Vico Zeljković, te predloženi kandidati za članove izvršnih odbora i drugih tijela ovih saveza.

Brkić, koji je funkciju predsjednika Područnog fudbalskog saveza obavljao i u prethodnom mandatu, zahvalio je na novoj podršci  i povjerenju predstavnicima Gradskog fudbalskog saveza Gradiška i opštinskih fudbalskih saveza Laktaši, Srbac i Prnjavor.

On je naveo da je u naredom periodu prioritet Područnog saveza da u saradnji sa Fudbalskim savezom Republike Srpske završi infrastrukturne projekte, kao što su tereni sa vještačkom travom u Gradišci i Novoj Topoli i sporstki centar u Prnjavoru.

On je zahvalio Fudbalskom savazu Republike Srpske i predsjedniku Vici Zeljkoviću na setu finansijske pomoći klubovima svih liga, koji će dobiti pomoć u iznosu 50 odsto troškova kotizacija i  troškova službenih lica na utakmicama, u zavisnosti od ranga u kojem se takmiče.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Ognjen Valjić čestitao je Brkiću na obnovi mandata predsjednika Područnog saveza.

On je naveo da je ostalo još da se u julu završe izbori u područnim savezima Prijedor i Doboj, te da do kraja septembra treba da bude održana i Izborna skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Share With: