Љепоте Националног парка Козара у споту Дејана Ћулума

Познати пјевач и композитор Дејан Ћулум у Националном парку Козара снима спот за нову ауторску пјесму „Ја не жалим што сам теби срце дао“. Са овом пјесмом, за коју је радио и музику и текст, представио се на Фестивалу у Илиџи у августу 2023. године.

„Након промоције по радио станицама имао сам у плану да снимимо видео спот како би пјесма дошла до публике и путем ТВ екрана и друштвених мрежа. На прекрасним локацијама у Националном парку Козара и у хотелу Бијеле воде снимамо кадрове за нову пјесму и желимо да наше природне љепоте промовишемо у свијету на најљепши начин“, навео је Ћулум за Радио-телевизију Градишка.

Много ради и наступа. Након снимања услиједиће промоција спота за пјесму „Ја не жалим што сам теби срце дао“ по земљи и региону.

Ћулум је најавио и нову пјесму „Остајем овдје“ која је настала у сарадњи са Александром Софронијевићем, на којој је гост и чувени трубач Дејан Петровић и квалитетни врхунски инструменталисти.

„Остао је још да се заврши спот који ће бити прелијепо грандиозно дјело снимано на подручју Србије, Црне Горе и љепотице Козаре у Републици Српској“, рекао је Ћулум.

Режисер спота је Младен Марјановић, а сниматељи Данијел Шпадић из Приједора и Зоран Пилиповић из Градишке.

Дејан Ћулум потиче из породице у којој се музиком баве његова сестра Дијана и отац Драган.

С.Суботић Цумбо

Share With: