„Kozara“ gostuje kod „Željezničara“ u Banjaluci

U okviru 8. kola Lige za prvaka – Prve lige Republike Srpske, fudbaleri „Kozare“ sutra u 17 časova gostuju kod ekipe „Željezničar sport tima“ u Banjaluci.

U 28. kolu Druge lige „Zapad“, u nedelju 26. maja u terminima od 17 časova, „Jedinstvo“ će u Žeravici ugostiti ekipu „Slobode“ iz Novog Grada, a „Dubrave“ dočekuju „Mladost“ iz Donje Slatine.

Fudbaleri „Lijevča“ će, u okviru 28. kola Regionalne lige „Zapad“, u nedelju u 17 časova ugostiti ekipu „Lauša“ iz Banjaluke.

U okviru 24. kola Područne lige Gradiška, u nedelju 26.maja u 18 časova sastaju se: „Mladi Krajišnik“ – „Župa“, „Borac“ Maglajani – „Biseri“, „13 Skojevki“ – „Sloboda“, „Kalemi“ – „Kozara“ Turjak, „Torpedo“ – „Tamaris“ i „Sloga DIPO“ – „Omladinac“. Slobodna je ekipa „Potkozarja“.

U 22. kolu Opštinske lige Gradiška, sutra u 18 časova se sastaju „Laminci“ – „Ratar“ i „Polet“ – „Borac“ Mašići, a u nedelju u istom terminu  „Romanovci“ – „Bratstvo“ Kozinci i „Bratstvo“ Orahova – „Mladost“. „Jablanica“ i „Vilusi“ sastaju se u nedelju u 14 časova, a u ovom kolu slobodna je ekipa „Obradovca“.

Share With: