Контики и РТВГ предлажу вам Грчку за одмор из снова – Цијене љетовања у Лутракију

Зависно од потреба, жеља и финансијских могућности, за љетовање у грчком граду Лутраки потребно је издвојити од 800 па до 1.600 КМ. Туристичка агенција Контики травел из Бања Луке има широку понуду разноврсних аранжмана и хотела.

Један од најлуксузнијих и модерних  хотела је Рамада у којем смо боравили три дана. Налази се у близини центра града, окружен богатом медитеранском вегетацијом. У понуди су бунгалови  али и модерно опремљене собе. Осим у мору купати се можете и у једном од бројних базена,а ту су и други садржаји за дјецу и одрасле.

Храна је разноврсна и веома укусна, а хотел Рамада један је од ријетких у окружењу који је са пет звјездица што значи да има и all inclusive услугу доручак, ручак, вечеру и ужину. Остали хотели су нешто мањих димензија, а налазе се у самом центру Лутракија.  Углавном су са три или четири звијездице.

Понуда је разноврсна, а хотели су веома близу мора и градске плаже на којој је агениција Контики травел својим туристима обезбиједила бесплатне сунцобране и лежаљке. Ту су и многе друге погодности у које се можете увјерити уколико одлучите да љето проведете на овој дестинацији.

Н.М.

Share With: