Једно лице ухапшено због крађе новца из апарата за игре на срећу

Градишка полиција идентификовала је и ухапсила лице иницијала М.Ђ. из Градишке, за које се сумња да је починило кривична дјела „Тешка крађа“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

У саопштењу се наводи да је пословођа једне спортске кладионице у суботу, 16. децембра пријавио Полицијској станици Нова Топола да је ноћ прије од стране непознатог лица извршена провала у апарат за игре на срећу који се налази у угоститељском објекту у Градишци, те да је том приликом отуђена неутврђена количина новца као и двије камере за видео надзор.

Из Полицијске управе наводе да је утврђено да је осумњичени употребом подесног алата и физичке снаге насилно отворио касу терминала игре на срећу те отуђио новац из исте, те након тога скинуо двије камере за видео надзор и исте запалио.

О свему је упознат дежурни окружни тужилац  Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наредио да се против осумњиченог лица у редовној процедури поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу.

М.М.

Share With: