Градишки полицајци у још једној хуманој мисији (ФОТО)

Припадници Полицијске управе Градишка организовали су још једну у низу хуманитарних акција.  Овог пута прикупили су одређену суму новчаних средстава за помоћ у лијечењу 37-огодишње суграђанке Дијане Љепојевић.

Градска организација Црвеног крста Градишка покренула је хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за потребе трансплантације бубрега суграђанке Дијане Љепојевић. Акцији су се одазвали бројни појединци, организације, установе И предузећа. У циљу да Дијани помогну да се лакше избори са огромним трошковима које изискује припрема за трансплантацију бубрега у Минску, у Бјелорусији, боравак у болници и опоравак, припадници Полицијске управе Градишка прикупили су одређен износ новчаних средстава.

Дијана Љепојевић већ неколико година живи без бубрега. Телефон јој никада није утишан, јер сваког момента очекује позив из Минска да отпутује на операцију. Трошкове саме трансплантације сносиће надлежни републички Фонд, али сви остали трошкови путовања, боравка и рехабилитације падају на њена плећа.

Дијана не губи наду да ће ускоро отпутовати у Бјелорусији и успјети на путу оздрављења.

С.Т.

Share With: