Градишка бројнија за шест беба

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа забиљежено је једно нарушавање јавног реда и мира. Догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка имали су једну техничку интервенцију и једну пожарну интервенцију током протекла 24 часа..

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља у протекла 24 часа прегледанo je 28 пацијента. Дежурни доктори били су Златко Котараш и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице и четири дјечака.

Испорука воде је редовна.

Нема застоја у испоруци топлотне енергије.

Прикупљање и одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода  Требовљани излаз Гашница да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова.До прекида ће доћи и на 20 kV далеководима Ламинци и Подградци излаз Градишка.

Због радова на трафостаницама и нисконапонској мрежи данас ће долазити до краћих застоја у испоруци електричне енергије на трафостаницама  Крајчиновац 3, Јазовац Доњани, Трновац, Грбавци Трешњице, Крушкик 1, Горња Долина 1, Ново Село и Елезагићи 1.

Share With: