Гагић: Очување Републике Српске и права бораца основни задаци Борачке организације

Новоизабрани предсједник Предсједништва Борачке организације Републике Српске и предсједник Градске борачке организације Градишка Милован Гагић изјавио ј за Радио-телевизију Градишка да је почаствован избором на нову функцију која значи и велику одговорност.

„Мени као човјеку, патриоти то је огромна част, али и огромна обавеза. Свако ко је на таквој функцији мора схватити да је ту испред свих бораца, да ради у интересу заједничких циљева, а то су очување Републике Српске, борба за права бораца и његовање традиције и историје“, навео је Гагић.

Он је нагласио да ће заједно са свим људима у Борачкој организацији Републике Српске, првенствено са предсједником радити на томе да се Борачкој организацији врати мјесто у друштву које јој припада као и категоријама које су највише страдале за Републику Српску.

„Самим тим када Борачка организација постане стуб овог друштва неће постојати вјетрови који ће моћи и Републику Српску и све остало помјерати“, закључио је Гагић.

На Скупштини Борачке организације Републике Српске 15. децембра предсједник Градске борачке организације Градишка Милован Гагић једногласно је изабран за предсједника Предсједништва Борачке организације Републике Српске.

С.С.Ц.

Share With: