Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Fudbaleri Kozare sutra dočekuju Borac iz Kozarske Dubice

U okviru 6. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške Kozare sutra dočekuju ekipu Borca iz Kozarske Dubice.

Utakmica na Gradskom stadionu u Gradišci počinje u 16 časova i 30 minuta.

U 6. kolu Druge lige grupa „Zapad“, Jedinstvo iz Žeravice sutra gostuje kod ekipe Sloge u Trnu, a Dubrave u nedelju 13. septembra dočekuju Polet iz Broda. Obe utakmice igraju se u terminu od 16 časova i 30 minuta.

Fudbaleri Lijevča iz Nove Topole, u 6. kolu Regionalne lige grupa „Zapad“, sutra u 16 časova i 30 minuta gostuju kod ekipe Bratstva u Kozarcu.

U 6. kolu Područne fudbalske lige Gradiška sutra se sastaju Sloga DIPO Gornji Podgradci – Sloboda Donji Podgradci i Kalemi Trebovljani – Torpedo Cerovljani, a u nedelju 13. septembra biće odigrane utakmice: Kozara Turjak – Borac Šibovska, Potkozarje Aleksandrovac – Biseri Čatrnja, Župa Milosavci – 13 Skojevki Grbavci, Mladi Krajišnik Kukulje – Polet Elezagići, Obrdovac – Omladinac Brestovčina i Borac Mašići – Laminci. Sve utakmice Područne lige igraju se u terminu od 16 časova i 30 minuta.

U nedelju 13. septembra od 16 časova i 30 minuta biće odigrane i utakmice 1. kola Gradske fudbalske lige Gradiška, a sastaju se Stevan Dukić Rogolji – Vilusi, Bratstvo Kozinci – Mladost Seferovci i Bratstvo Orahova – Ratar Stara Topola.

Share With: