Fudbaleri Kozare gostuju kod Sloge u Doboju

U okviru 10. kola prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške Kozare sutra u 14 časova i 30 minuta gostuju kod Sloge u Doboju.

U 10. kolu Druge lige „Zapad“, Jedinstvo iz Žeravice sutra gostuje kod Čelinca, a Dubrave u nedjelju dočekuju Goricu iz Šipova. Obe utakmice igraju se u terminu od 14 časova i 30 minuta.

U 10. kolu Regionalne lige „Zapad“, u nedjelju od 14 časova i 30 minuta, 13 Skojevki u Grbavcima dočekuju FSA iz Prijedora, a Lijevče iz Nove Topole gostuje kod ekipe Krajine u Banjaluci.

Za vikend će biti odigrane utakmice 9. kola Područne lige Gradiška. Sutra se sastaju Borac /Maglajani/ i Kozara /Turjak/, a u nedjelju Biseri – Mladi Krajišnik, Polet Omladinac, Sloboda – Laminci, Sloga DIPO – Obradovac, Torpedo – Borac /Šibovska/ i Potkozarje – Bratstvo /Kozinci/. Sve utakmice Područne lige igraju se u terminu od 15 časova, osim utakmice Potkozarje – Bratstvo koja počinje u 13 časova.

U 7. kolu Gradske lige Gradiške, u nedejelju od 15 časova sastaju se Stevan Dukić– Mladost, Ratar – Kalemi i Bratstvo /Orahova“ – Vilisi, dok će posljednja utakmica jesenjeg dijela sezone Gradske lige između Borca iz Mašića i Romanovaca biti odigrana 24. oktobra.

M.Malešević

Share With: