„Fotobird“ – Револуционарна апликација за препознавање птица путем вјештачке интелигенције

„Fotobird“ је иновативна апликација која користи моћ вјештачке интелигенције како би олакшала препознавање птица широм свијета. Аутор ове мобилне апликације је Кенан Махмутагић из Градишке.


Сваки љубитељ природе и птица зна колико је узбудљиво срести непознату врсту и покушати је идентификовати. „Fotobird“ апликација сада омогућава корисницима да једноставно фотографишу птице и сазнају која врста је у питању.

Како апликација ради?
„Fotobird“ користи дубоко учење и анализу слика помоћу напредних алгоритама како би препознала птице на темељу фотографија које корисници сниме. Комбинујући богату базу података о птицама са напредним моделима машинског учења, апликација пружа изузетно прецизне резултате препознавања.

Помоћу апликације можете открити различите врсте птица и њихове породице. Истражите врсте и породице птица на једном мјесту.Сликајте птицу и сазнајте о каквој се птици ради. Додајте птице својој колекцији и чувајте информације о њима на једном мјесту.

Реакције корисника
Први корисници већ су одушевљени могућностима које нуди „Fotobird“апликација. Многи су истакли како су препознали птице које су покушавали идентификовати и како су уживали у дијељењу својих открића са другим члановима заједнице.

„Fotobird“ је без сумње неизоставна апликација за све љубитеље природе, птица и технологије. Његова способност препознавања птица путем вјештачке интелигенције доноси нову разину узбуђења и едукације у истраживање свјета птица. „Fotobird“ ће вам пружити вриједан алат и помоћника у вашим авантурама у природи.

Апликација је доступна за преузимање на Google Play Store-у, па зароните у чаробни свјет птица и откријте љепоту природе уз „Fotobird“ апликацију!

Линкове за преузимање, као и промотивни видео апликације можете пронаћи испод:

Преузми „Fotobird“ апликацију путем Google Play трговине: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.monotikdigital.fotobird.bird.identification.identify.ai.identifier.birds.photo.encyclopedia.picture.sound.recognition.species

Погледајте промотивни видео „Fotobird“ апликације:

https://www.youtube.com/watch?v=T7OnK10BzA4

Share With: