Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

eUPSHIFT nagradio ideju mladih Gradiščanki

U takmičenju treće eUPSHIFT radionice u BiH među 12 timova mladih uzrasta od 13 do 19 godina tim iz Gradiške nagrađen je za ideju “Kako bismo mogli da zaštitimo i očuvamo životnu sredinu, te da se ona ozbiljno shvati u zajednici?”

Vođa tima, Nina Pilipović rekla je da su osim nje u timu bile Nataša Gluvić i Anastasija Katić dok im je mentorica na projektu bila Sanja Ostojić. Ona je istakla da je projekat baziran na očuvanju i zaštiti životne sredine.

“U ovaj projekat planiramo da uključimo što više mladih ljudi koji su voljni da volontiraju u nizu akcija, od sadnje drveća do prikupljanja papira, stakla i plastike od kojih bi pravili ukrase i poklone, a pored toga planiramo organizovati i edukativne radionice” rekla je Pilipovićeva. Ona je dodala da je realizacija projekta planirana od sredine janura do sredine aprila naredne godine.

Pilipovićeva je istakla  da će većina novca od nagrade biti utrošena na kupovinu sadnica drveća ali i na nagrade za učesnike koji budu učestvovali u planiranim akcijama.

Share With: