Top lista

Top lista za 29.01.2022.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Dodik: Izborni sabor u martu naredne godine

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je večeras da bi u martu naredne godine trebalo da bude održan Izborni sabor SNSD-a, koji, kao politička stranka, pretenduje najvišim ciljevima, a to je pobjeda na svim nivoima vlasti na narednim izborima.


“Ranije smo Izborni sabor održavali poslije izbora, a sada će to biti šest mjeseci prije, a sve u funkciji pripreme za najbolji mogući rezultat koji je SNSD ikada ostvario”, rekao je Dodik u Gradišci, gdje je prisustvovao Izbornoj konferenciji Gradske oprganizacije Mladih socijaldemokrata.

On je istakao da je SNSD sada u fazi unutarstranačkih izbora, a nakon toga kreće u fazu djelovanja u javnosti.

Dodik je ocijenio da je Gradska organizacija Mladih socijaldemokrata Gradiška jedna od najboljih u SNSD-u, te da vjeruje da će novoizabrani članovi rukovodstva moći sa dovoljno energije da ponesu političku borbu u predstojećem vremenu.

Čestitajući novoizabranom predsjedniku Mladih socijaldemokrata Gradiška Bojanu Dobrijeviću i ostalim članovima rukovodstva, Dodik je istakao da je ova omladinska organizacija bila nosilac i kreator mnogih ideja i političkih pobjeda SNSD-a.

“Za desetak dana biće održana Gradska izborna konferencija. SNSD je u zamahu u vezi sa unutarstranačkim izborima, sređivanju nekih organizacija i traženju onih koji će sa dovoljno energije moći da ponesu političku borbu u narednom vremenu, a mislim da Bojan i ova ekipa zaista ulivaju nadu da će tako i biti”, rekao je Dodik novinarima u Gradišci.

Predsjednik republičke organizacije Mladih socijaldemokrata Denis Šulić istakao je da mu je uvijek zadovoljstvo da bude u svom gradu na Izbornoj konferenciji Gradske organizacije Mladih socijaldemokrata iz koje je ponikao.

“Iza nas je osma izborna konferencija i sav naš rad u prethodnom periodu je pokazao da su članovi organizacije Mladih socijaldemokrata bili prepoznati u Gradišci i da danas vrše odgovorne funkcije. Siguran sam da će i novo rukovodstvo organizacije nastaviti putem svojih prethodnika”, rekao je Šulić.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Gradiška Zoran Adžić istakao je da će ovaj odbor i dalje podržavati mlade, kao što je to bio slučaj i ranije, jer žele da što više mladih uključe u kreiranje društvenog ambijenta.

“Želimo da mladi kreiraju ambijent onakav kakava njima odgovara, da ostaju da žive u Gradišci i Republici Srpskoj. Svjedoci smo da osnovne poluge upravljanja i odlučivanja u Gradskoj upravi i javnim preduzećima i ustanovama, ali i privredi u Gradišci čine upravo mladi koji su prošli kroz organizaciju Mladih socijaldemokrata”, rekao je Adžić.

Novoizabrani predsjednik Mladih socijaldemokrata Gradiška Bojan Dobrijević rekao je da mu je čast, ali i obaveza biti novi predsjednik ove organizacije koja je najorganizaovanija omladinska politička organizacija u Gradišci i Republici Srpskoj.

“Trudiću se zajedno sa ostalim članovima rukovodstav organizacije da nastavimo tamo gdje su stali naši prethodnici, da pomognemo svakom čovjeku u Gradišci”, naglasio je Dobrijević.

M.Malešević

Share With: