“Црвено-бијела“ вече ФК “Братство“ окупила више од 500 гостију (ФОТО)

Фудбалски клуб “Братство“ из Козинаца уприличио је вечерас “Црвено-бијелу“ вече у ресторану Тина.

Традиционални клупски догађај окупио је више од 500 гостију, који су на овај начин помогли даљи рад и функционисање клуба који се такмичи у Регионалној лиги Републике Српске.

“Била је ово прилика да се окупе наши многобројни пријатељи, спонзори и донатори, те да се уз пригодно дружење разговара о свим изазовима који су пред клубом у наредном периоду. Можемо рећи да је “Црвено-бијела“ вече оправдала очекивања, те да смо поносни јер клуб има велику подршку у друштвеној заједници. Хвала свима који су учествовали, а и нашим добрим људима који нису могли присуствовати“, рекао је потпредсједник клуба Драгиша Шкорић.

ФК “Братство“ основан је 1954. године, а у посљедње три сезоне освојио је двије шампионске титуле, у Градској и Подручној лиги Градишка.

У претходном периоду на иницијативу угледног предузетника из Козинаца Ђурађа Бјелобрка, кога су подржали бројни мјештани, у овој мјесној заједници изграђен је вишенамјенски друштвени дом, уређен спортски центар, постављен кров на трибинама и расвјета за ноћне тренинге.

Ове године основана је и омладинска школа која тренутно окупља око 80 малишана.

З. Калинац

Share With: