Чубриловић: Демос има подршку грађана

Предсједник Демоса Недељко Чубриловић изјавио је данас у Градишци да ова странка на почетку изборне године показује стабилност и да је добро организована, а истраживања показују да Демос има подршку грађана за политику коју заступа.

„Сигурно ћемо на овогодишњим изборима направити резултат који ће нам омогућити да будемо незаобилазан политички фактор у Републици Српској, а надам се и у БиХ“, рекао је новинарима Чубриловић након сједнице Предсједништва Демоса.

Предсједник Градског одбора Демоса у Градишци Владимир Јанковић, који је и предсједник Регионалног одбора странке, подсјетио је да је Демос на протеклим локалним изборима у Градишци био трећа странка по броју гласова, а четврта у изборној јединици на подручју регије, истичући да је увјерен да је тренутно подршка грађана још већа.

Јанковић је увјерен да је Демос тренутно друга странка по снази у Градишци, те да на подручју регије којој припадају још Лакташи, Србац и Прњавор има довољну подршку да на изборима крајем године освоји директан посланички мандат у Народној скупштини Републике Српске.

На редовној сједници Предсједништва Демоса, која је одржана у Културном центру Градишка, анализирана је тренутна политичка ситуација у Републици Српској и БиХ, те разговарано о досадашњим и планираним активностима ове странке.

М.Малешевић

Share With: