„Centrum park“ u Gradišci zvanično otvorio svoja vrata

Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije „Centrum Trade“ i zamjenica gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić svečanim presjecanjem vrpce zvanično su pustili u rad kompleks koji svojom ponudom prati svjetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

„Centrum retail park je prvi ovakav park u regionu, osmišljen je po uzoru na evropske retail parkove, a sama investicija od 30 miliona KM dovoljno pokazuje da smo ispoštovali sve standarde kako tahnološki u samoj izgradnji tako i u samom konceptu funkcionisanja“, istakao je Vidaković.Vidaković je naglasio da se „Centrum park“ proteže na 18.000 kvadratnih metara, obezbjeđuje zaposlenje za oko 400 ljudi i nudi 280 parking mjesta.

Zamjenica gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić istakla je da otvaranje  „Centrum parka“ mnogo znači za Gradišku u koju, zbog svog geografskog položaja, dolazi mnogo kupaca iz susjednih zemalja ali i cijele BiH   dodala da nema sumnje da će ovaj objekat uspješno poslovati.

Ilićeva je naglasila da je gradska uprava od samog početka uložila mnogo truda da se riješe imovinski odnosi i obezzbijedi neophodna infrastruktura, a sve u interesu grada i građana Gradiške.

Novi retail „Centrum park“ idealno je mjesto za porodicu, dnevnu, sedmičnu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve – odjeća, obuća, dječja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, te zabavni sadržaji za djecu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

S.Vidović

Share With: