Асфалтиране двије дионице пута у Брестовчини (ВИДЕО)

У Мјесној заједници Брестовчина данас су отворене двије дионице пута укупне дужине око  550 метара. Двије дионице пута, дужине 230 и 320 метара, у једној од највећих градских мјесних заједница, вриједности око 100 000КМ,  асфалтиране су на захтјев мјештана Брестовчине. Градоначелник Града Градишка Зоран Аџић рекао је да је циљ да инфраструктура буде доступна свим грађанима Градишке и додао да је асфалтирање дужих дионица завршено и да су остале краће дионице које је такође потребно урадити. Аџић је нагласио да Градска управа има добру сарадњу са грађанима и представницима мјесних заједница, што потврђују бројни реализовани пројекти у протеклих неколико година.

„Изградња путева и други пројекти који су урађени у Брестовчини, резултат су добре сарадње мјештана и локалне власти“,  потврдио је и предсједник Савјета мјесне заједнице Брестовчина Љубиша Бенцуз.

Бенцуз је истакао да је у овој мјесној заједници до сада било доста улагања и додао да је остало да се асфалтира главна улица, Улица Првог артиљеријског пука. Како је раније најављено, у петак 17. новембра биће завршене и посљедње дионице планиране за ову годину, у Дубравама и у Крајишнику.

С.В.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dhV2arWV9Tc[/embedyt]

Share With: